13 років на ринку електротехнічного обладнання

23 Листопада 2017
e.tc.protect

13 років наполегливої праці — і на сьогоднішній день ми одна з провідних компаній на ринку електротехнічного обладнання.

E.NEXT — це лідерство і відкритість, розвиток і актуальність рішень, ефективність і націленість на результат.

E.NEXT — це сучасні виробничі потужності, інжинірингові служби, технічні лабораторії, сервісні центри, регіональні комерційні та адміністративні представництва в Польщі, Болгарії, Румунії, Україні та Молдові.

У нас грамотний, висококваліфікований колектив, який дозволяє з упевненістю дивитися в майбутнє і ставити перед собою все більш цікаві й амбітні цілі.

За час роботи команда E.NEXT успішно реалізувала сотні проектів у всіх секторах економіки — від їх розробки до монтажу та пусконалагодження, успішно здійснила численні модернізації та реконструкції систем електропостачання найбільших підприємств, розробила і впровадила десятки систем автоматизації управління технологічними процесами.

Серед клієнтів Компанії - найбільші підприємства різних галузей по всій Україні.

Дякуємо всім, хто пов'язаний з E.NEXT партнерськими відносинами, з ким ми працювали довгі роки, і хто продовжує залишатися з нами зараз.

Бажаємо всім нових здобутків, економічного зростання та фінансової стабільності, а колективу — здоров'я, особистого щастя і благополуччя!